Home   


     

          
     Auto's & bedrijfswagens * Schade en transport
     
  
 
NIEUWS*
 

Over handelsonderneming Jeteka:

Jeteka is begin jaren 2000 opgericht door Johan Klijnstra.

Het bedrijf maakt haar oorsprong in 2002. Rond dat jaar zijn we begonnen met pionieren in de autoschadewereld met 'spotrepair'. Onder de naam ChipsAway hebben we een grote bekendheid verkregen op dit gebied. In 2008 is echter besloten om de franchise organisatie ChipsAway vaarwel te zeggen en onder de naam 'Jeteka' verder te gaan. Dit bracht meerdere voordelen, maar de grootste waren toch wel de maandelijkse franchise kosten. Hierdoor konden we scherpere prijzen bieden dan in het verleden.
Na een korte onderbreking van 2 jaar, om te werken voor een groot autoschadeherstelbedrijf in Drachten, eveneens als specialist in spotrepair, is eind 2013 wederom besloten om toch geheel zelfstandig onder eigen vlag en beheer het spotrepair op mijn eigen manier weer op te pakken en uit te breiden. Het werken voor een werkgever biedt mij niet de vrijheden die ik graag wil hebben om mijn klanten te behouden en 24/7 voor ze klaar te staan. Daarnaast heb ik andere inzichten dan de mensen die op een kantoor alles bepalen.
Wij werken veel samen met het autoschade herstelbedrijf van Folkert Nijdam, eveneens gevestigd te Wommels. Door deze samenwerking zijn wij ook in staat, om in de spuitcabine, alle soorten schades te kunnen herstellen. Ook voor verzekeringsmaatschappijen!

Naast het uitvoeren van autoschadeherstel, maken we ook (auto)belettering & reclame uitingen van A-Z en verzorgen we eveneens het transport van voertuigen in binnen- en buitenland voor bedrijven als ook voor particulieren.
Hiervoor hebben wij in 2017 een nieuwe kanteltrailer van 2.500 kg aangeschaft.
Zie voor alle mogelijkheden omtrent auto transport, in het rechter menu onder auto transport. Hier vindt u ook een prijsoverzicht voor deze dienst.

Zowel bedrijven, instellingen, fleetowners, verzekeraars en particulieren zijn klant van Jeteka, en kunnen altijd bij ons terecht.

Jeteka staat voor service en kwaliteit. Beide staan erg hoog in het vaandel bij het bedrijf. Uw reclame, is onze reclame. Daarnaast zijn we echte relatiebouwers en geen korte termijn denkers!

Voor meer informatie over de diensten van Jeteka kunt u in het hiernaast afgebeelde menu, de gewenste service aanklikken >>

 

  

        Menu

        Over Jeteka
        Spotrepair
        Auto transport
        Contact/info

   
        Extra

       Algemene voorwaarden