Home   


     

          
     Auto's & bedrijfswagens * Schade en transport
     
  
 
NIEUWS*
 

Autoschade:

Denkt u hierbij vooral aan kleine(re) schades. Grotere schades herstellen wij natuurlijk ook! Dit doen we in samenwerking met het plaatselijk traditioneel schade herstelbedrijf van Folkert Nijdam, eveneens gevestigd in Wommels. Op deze manier kunnen wij alle schades aan en kunnen wij eveneens voor alle verzekeringsmaatschappijen werken en dit alles tegen een zeer scherp gerpijsd tarief. Laat u niet afschrikken door uw verzekeringsmaatschappij dat u in een dergelijk geval uw eigen risico zelf dient te betalen. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurt (dit nemen wij voor onze rekening) en u ontvangt tijdens het herstel van uw eigen auto, vervangende vervoer, zodat u gewoon kunt doen wat u moet doen. Uiteraard is dit vervangend vervoer gratis en betaald u alleen de brandstofkosten.
Let wel; gratis* vervangend vervoer is alleen voor verzekerings gerelateerd schadeherstel!
Wilt u ten tijde van 'spotrepair' ook vervangend vervoer? Dat kan, echter betaald u dan de normale huurprijs voor één dag. U ontvangt dan een kleine stadsauto voor € 35,00 per dag met 100 km vrij rijden.

Wat wijzelf, als Spot2repair, direct herstellen zijn kleine lakschades zoals krassen, parkeerschades, deuken in kunststof bumpers etc. Indien u beschikt over een goede, verwarmde ruimte bij u op de locatie, waar wij kunnen werken, dan kan het herstel gewoon bij u thuis of op het bedrijf geschieden.

Wij kunnen deze reparaties door onze specialistische methode snel, goed en onzichtbaar herstellen. In de meeste gevallen (afhankelijk v/d hoeveelheid schade) staat uw wagen reeds na 3 uren alweer klaar. Hersteld, gespoten & gedroogd.

Doordat wij alleen de beschadiging hoeven te spuiten, is dit erg aantrekkelijk en vaak meer dan 50% goedkoper dan wanneer een traditionele spuiterij een compleet deel moet spuiten. Daarbij behoudt u de originele lak omdat wij immers maar een klein deel behoeven te spuiten.

Wilt u meer informatie?  Bel of mail ons gerust uw foto's van de schade en wij nemen contact met u op.

Hier enkele voorbeelden van door ons herstelde schades:

 

 

 

  

        Menu

        Over Jeteka
        Spotrepair
                   
- Auto schade
                    - Motor & brommer schade
                    - Parkeerdeuken
                    - Velgen schade
                    - Bekleding schade
                    - Dashboard schade
                    - Koplamp reparatie
                    - Prijslijst
        Auto transport
        Contact/info
   
        Extra

        Algemene voorwaarden